Toni Chelvi

Toni2

Neix a Canals (València) al 1975. Inicia els seus estudis amb el professor Raül Seguí. Obté la màxima qualificació en el títol de professor i guanya el Premi d’Honor de Grau Mitjà al conservatori Mestre Verd de Carcaixent. En 1998 finalitza el cicle superior amb l’especialitat de Tuba, equivalent a la llicenciatura d’Història i Ciències de la Música al Conservatori Superior de música Joaquim Rodrigo de València.

Va ser seleccionat com a tubista per participar amb la Banda Mundial sota la batuta del mestre Pablo Sánchez Torrella. També va realitzar gires nacionals a Andalusia i internacionals com al Japó amb la Jove Orquestra del Conservatori Superior de València.

Ha participat en cursos internacionals de Tuba a Vilanova de Castelló amb els professors Roger Bobo, Mel Culberston, Jozsef Bazsinka, Michael Godard i Miguel Moreno. També ha fet un curs de Jazz al Conservatori Superior de Madrid, amb el professor Jonh Sas.

Quan al terreny pedagògic, ha obtingut el Certificat d’Aptitud Pedagògica reconegut per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha col·laborat en enregistraments i concerts de l’Orquestra Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

En 1999 va guanyar per oposició la plaça de tuba en la Banda Municipal de Barcelona. Actualment és tuba solista de la Banda Municipal de Barcelona i imparteix classes d’aquest instrument en diferents escoles reconegudes de Barcelona.                                                                                                     La seva dedicació a la Música de Cambra s’ha materialitzat en diversos projectes: fundador del quintet de metall Barna Brass Quintet, director del grup de tubes Barcelona Ensemble i solista de recitals amb l´acompanyament del pianista Douglas M.Bringas.