Concerts

PROPOSTA 1 (quintet sol)

Tota la potencialitat dels instruments de vent metall en un concert simfònic que va recorrent diverses èpoques i estils musicals. Un concert amb gran varietat de matisos, en el qual podrem escoltar, des de temes de música clàssica, música de cinema, sons tradicionals i populars fins a música d´avantguarda per metall del segle XX. Un concert pensat per un ampli ventall de públic de totes les edats, tant per un públic familiar com per a seguidors exigents de la música clàssica.

PROPOSTA 2 (quintet i percussió)Imatge capturada al concert del Centre Cultural de Cardedeu

Podem afegir percussió amb la finalitat de remarcar timbres i efectes sonors nous, a

més de descobrir una nova família de l’orquestra. Utilitzem instruments de percussió d´afinació tant determinada com indeterminada (Timpanis, bateria, etc.). Aquesta fusió de vent metall-percussió ens potencia la sonoritat i ens ajuda en els temes amb ritmes com dixieland, blues, ragtime, pop etc. Imatge del Centre Cultural de Cardedeu

PROPOSTA 3 (quintet i cor)
La tercera variant és la del quintet amb acompanyament d’un cor. Obres a interpretar com “Cantus natalis” de Z. Randall Stroope i “Canite Tuba” de Donald McCullough ens impregnen d´un aire festiu, alegre, triomfal i joiós. Aquests concerts ens ofereixen la possibilitat de gaudir de la riquesa sonora i tímbrica que emana de la suma de veus –humanes i instrumentals-, així com de les sonoritats de la veu humana, en format coral, la dels instruments, amb el quintet.
 Imatge de la Catedral de Sant Esperit a Terrassa
PROPOSTA 4 (actes públics)
Per la nostra capacitat de mobilitat i pel nostre variat repertori (que abasta totes les èpoques i estils), som una formació adequada per amenitzar qualsevol tipus d’acte social, laboral o lúdic: convencions, reunions, presentacions, recepcions. Actes com l´entrega de premis en el Jocs Florals de Barcelona està present Barna Brass Quintet interpretant la música que exigeix el protocol.
Imatge de l’acte protocolari al saló de Cent de Barcelona